joi, 9 septembrie 2010

Salveaza articolele de peste vara cu mici artificii stilistice!

Publicat de Haine accesibile Online la 14:07

Dada a scris, astazi, un articol foarte dragut si util, pentru intreFete.ro . Va invit si pe voi sa il cititi!

Haine de vara in plina toamna



"Chiar daca zilele calduroase de vara au apus, asta nu inseamna ca rochiile si topurile trebuiesc date uitarii intr-un colt intunecat al sifonierei noastre. La ceea ce ar trebui intr-adevar sa renunti sunt papucii si sandalele cu multe barete. Restul articolelor pot fi salvate si reciclate cu mici artificii stilistice.



Modalitatea de a purta rochiile de vara in plina toamna presupune adaugarea unor piese vestimentare suplimentare. Mai important decat detalii ce tin cont de imprimeuri si asortare de culori este textura materialelor pe care le suprapunem.
Nu purta peste o rochie din in un bolero dintr-un material mai subtire decat rochia in sine. Peste aceasta rochie pune un bolero din tricot sau denim si nu unul din dantela sau jerse.

Sacourile cambrate si cele de inspiratie masculina sunt, de asemenea, perfecte pentru updatarea unei piese de vara si purtarea ei toamna. Sacourile cambrate se potrivesc mai bine cu rochiile dressy, din materiale fluide precum matasea sau satinul, ce se incadreaza in stilul casual smart."

Citeste mai multe pe intreFete.ro!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Haine Accesibile Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea